Lorántffysnak lenni jó! Mièrt? Mert olyan, mint egy nagy család, ahol szeretettel, mosollyal várják gyermekemet minden nap, ahol imádkoznak és megtanulunk egymásra figyelni. Van tanulás, játszás, tánc, móka. Jó ennek a közössègnek a tagja lenni!

Máté, előkészítős

Azért szeretek  a Lorántffy iskolába járni, mert itt másként bánnak velem. A tanulás is jobb, hiszen sok játékos feladatot kapunk a tanító nénitől, s ha valamit nem tudunk, mindig szán rá külön időt, hogy elmagyarázza. Több szakköri lehetőség van, például néptánc, citera oktatás, társastánc. Minden egyes pedagógus nagyon kedves és megértő. Elfogadnak amilyen vagyok és ez nagyon jó érzés.

Attila, előkészítős

Azért szeretek a Lorántffy Zsuzsanna iskolába járni mert a Tanító néni kedves és türelmes, figyel ránk. Igazából mindenki kedves. Lehetőség van órák után is maradni a foglalkozásokon, mint például tánc órák, citera kör. Játékosan tanít a tanító néni, így jól megértem amit tanulunk és templomba járunk.

Tamara, előkészítős

Első sorban a gyerekek biztonságban érzik magukat. A tanító nénik türelmesek és mindent megtesznek a gyerekekért. Tetszik, hogy gyakorolhatják hitvallásukat. Köszönünk szépen mindent.

Kinga, szülő

Magyarórákon azt tapasztalom, hogy a kreativitás,  a játékos tanulás iránti nyitottság  és a humor jellemzi a lorántffys diákokat. Szeretnek csapatban gondolkodni és dolgozni, például az iskolai  színjátszás keretében. Egyszóval: öröm itt tanítani.

Ildikó, tanár

Az én gyerekem azért szeret Lorántffy-ba járni mert kedves a tanítónéni és sokat vannak kint az udvaron. Szereti a matek, angol és anyanyelv órát.

Zsuzsi, szülő

Azért szeretem mert szép az iskola, szeretek tanulni, szeretem a tanító nénit:) és még szeretjük a sok jó programot, néptáncot, a citerát.

Izabella, előkészítős

Szeretem a Lorántffy iskolát mert értem a nyelvet, amit beszélünk, mert kedves a tanítónő és szeretem őt is.  Van néhány volt ovis társam, ismerősöm és új barátaim lettek. Szeretem a közös játékokat és egyre érdekesebbnek találom a tanulást is.

Achim, előkészítős

 Szeretek a Lorántffy iskolába járni, mert kedves a tanító néni, illetve nagyon sok jó barátra találtam ebben az osztályban.

Kamilla

Mi köszönünk mindent 🙏 nagyon szeretünk iskolába járni és ez a tanító néni és a többi „cuki” tanár érdeme.

Barni, előkészítős

Igazán családias hangulatú iskola, ahol nem csak a gyerekek szellemi fejlődésével foglalkoznak, hanem az érzelmi intelligencia fejlődése is fontos. Felismerik a gyerekek képességeit és aszerint bátorítják, segítik őket céljaik elérésében. Gyerekeink nagyon szeretnek ide járni.

Csilla, szülő

Elsősorban, gyermekkorom óta életem meghatározó része a hit és a keresztény értékek. A Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumban nyíltan, szabadon lehet vállalni ezeket az értékeket. Örülök, hogy immár a munkahelyemen is van lehetőség a lelki fejlődésre. Másodsorban, azért jó lorántffysnak lenni, mert családként működünk, főként az osztálytermekben. A szoros kapcsolat  a tanulóimmal elmondhatom, hogy teljes mértékben a bizalmon, a játékosságon de mégis a közös tiszteleten alapul. Az iskola falain belül arra törekszünk, hogy ne csak tudást, de jókedvet és lelki útravalót  is csempésszünk tarsolyukba, mellyel majd bátran indulhatnak életük útján.

Gabriella, tanár

Szeretek a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumba – Csillagocska Református Bölcsődébe dolgozni, leírhatatlan az a csoda amit a gyerekek nap mint nap tudnak számomra nyújtani. Minden reggel ugyan olyan csodás meglátni a mosolygó, vidám arcukat, határtalan szeretet árad belőlük. Minden perc velük feltöltődés számomra.

Barbi

Örömmel tartozom a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium – Csillagocska Református Zeneóvodához, ahol a családias légkör és az egyedi figyelem iránti elkötelezettség teremti meg azt a támogató környezetet, amelyben mind gyerek, mind pedagógus egyaránt fejlődhet. A széleskörű kulturális élmények, az értékorientált közösség, a hagyományaink megőrzése, alkalmazása és az Istenbe vetett hit mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ebben a közösségben lenni igazi öröm legyen.

Beáta

Azért szeretek a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumba – Csillagocska Református Bölcsődébe járni, mert gyermekek között lenni, őket megismerni, velük játszani, velük foglalkozni, őket fejleszteni az egyik legszebb dolog a világon. Jó örömet és élményeketszerezni nekik. Jó látni szemük csillogását, az érdeklődő tekintetüket, a rengeteg energiájukat és a boldogságukat, amiből még nekem is jut.

Timi

 Hálásak vagyunk a tanító néninek a sok türelméért  és hogy megszerettette a “gyerkőcökkel” az iskolát.

Barbara, édesanya

Azért szeretek ebbe az iskolába járni, mert van egy nagy udvar és sportpálya, meg azért, mert kedvesek a tanárok.

Ádám, 6. osztály

Békesség Istentől! A Lorántffy Zsuzsanna iskolába azért szeretek járni, mert sok oktató-játékos foglalkozás van. Könnyű is tanulni, mert a tanárok jól el magyarázzák a leckéket.

Noel, 6. osztály

Kedves, vicces közöség.Sokat tanulhatunk és akármikor számithatunk egymásra és ott vagyunk egymásnak. Valakinek problémája van meg oldjuk. Vicces programok, jó tanárok, oda adó diákok,  segítőkész emberek. Ha jó dolgokon akartok át menni itt a jó!

Dalma, 6. osztály