Gólyatábor

Egy laz(s)a hétvége


Az idén is, mint minden évben iskolánk IX. osztályos diákjai gólyatáborban vettek részt Vársonkolyos festői vidékén. A lelkes csapatot Takács Zoltán és Pap Anikó a kilencedikesek osztályfőnökei, valamint Bere Zsuzsanna, Zsíros Anikó és Kövendi Éva tanárnők kísérték el. Az 54 résztvevővel a Lazsa Diáktanács tagjai foglalkoztak. Íme egy kis beszámoló a programról Kovács Nóra (X.B.) tollából.

Az idei gólyatábor október 4-6 között volt megrendezve Sonkolyoson. A péntek délutánt pihenéssel és játékokkal töltöttük.
Szombat reggel tornával indítottuk a napot. Délelőtt folyamán csapatfoglalkozás, oszi óra és kincskereső volt. A finom ebéd után a nagy csapat elindult túrázni. Mindezek után a fiúk elmentek focizni míg a többieknek szabadfoglalkozás és filmezés volt a program.
Este volt tábor legmeghittebb pillanata, amikor a szerint gyújtottuk meg egymás mécseseit, hogy kivel beszélgettünk a legtöbbet a tábor ideje alatt.
Vasárnap délelőtt már mindenki nagyon fáradt volt így mindenki pihent. Ebéd után kihirdettük a csapatjátékok eredményeit, majd elindultunk haza.
Köszönjük szépen a finom ételeket a tanárnőknek!