Csendesnap a Lorántffyban

Érdekes programok a csendesnapon


Az iskolai év utolsó hetének szerdáján a diáktanács kezdeményezésére csendesnapot tartottunk iskolánkban. A lelkes diáktanácsosok több programot is szerveztek kisebbek és nagyobban részére. Nagy sikernek örvendett a 5-7. osztályosok számára meghirdetett kvízjáték, melyet csapatverseny formájában rendeztek meg az első emeleti díszteremben.
Az iskolalelkész a nagyobb diákok számára két egymástól távol lévő osztályteremben imasétát rendezett be. A második emeleten pedig Láthatatlan színházat szerveztek a diáktanácsosok. 12 órakor a világszinten is sikeresnek mondható Jerusalema bizonyságtevő tánckihívásának táncát tanították meg flashmob formájában az érdeklődőknek.
A csendesnap zárásaként Szakács Zoltán iskolalelkész tartott rövid áhítatot, Csűry István püspök pedig imádsággal szolgált. Az alkalmat az iskola zenekara a Lélekbend 2.0 tette teljessé 3 népszerű ifjúsági ének eléneklésével.
Az iskolalelkész köszönetet mondott a szervezésben és a lebonyolításban segédkező Diáktanácsnak, pedagógusoknak és a Emberi Erőforrás Támogatáskezelőnek, amely a zenekar hangszerállományát biztosította pályázat útján. Mindezekért legyen Istené a dicsőség!